Monthly Archivemai 2010Diverse 22 Mai 2010 09:00 am

Alegere

Exista atatea feluri de a iubi , dar nu stiu cum se face ca prea ades alegem neiubirea.

Diverse 07 Mai 2010 03:51 pm

Bonsai si orhidee

Diverse 02 Mai 2010 07:20 pm

Blogarii spun lucruri interesante

On aprilie 30, 2010 at 14:47 andrei Said:

Am citit azi pe net o poveste frumoasa care ar putea veni ca o completare la ce ai scris tu:
O femeie btrna din China avea doua vase mari, pe care le atrna de cele dou capete ale unui bt, si le cra pe dup gt. Un vas era crpat, pe cnd celalalt era perfect si tot timpul aducea ntreaga cantitate de apa.

La sfrsitul lungului drum ce ducea de la izvor pana acas, vasul crpat ajungea doar pe jumtate. Timp de doi ani, asta se ntmpla zilnic: femeia aducea doar un vas si jumtate de ap . Binenteles, vasul bun era mndru de realizrile sale. Dar bietului vas crpat i era att de rusine cu imperfectiunea sa, si se simtea att de ru ca nu putea face dect jumtate din munca pentru care fusese menit!

Dup 2 ani de asa zis nereusit, cum credea el, i-a vorbit ntr-o zi femeii lng izvor: M simt att de rusinat, pentru ca aceast crptur face ca apa sa se scurg pe tot drumul pn acas!
Btrna a zmbit, Ai observat ca pe partea ta a drumului sunt flori, ins pe cealalt nu? Asta pentru ca am stiut defectul tu si am plantat seminte de flori pe partea ta a potecii, si, in fiecare zi, n timp ce ne ntoarcem, tu le uzi. De doi ani culeg aceste flori si decorez masa cu ele. Dac nu ai fi fost asa, n-ar mai exista aceste frumuseti care improspteaz casa.

Morala

Fiecare dintre noi avem defectul nostru unic. nsa crpturile si defectele ne fac viata mpreun att de interesant si ne rspltesc att de mult!

Trebuie sa luam fiecare persoan asa cum este si s cutm ce este bun in ea. Deci nu uitati sa mirositi florile de pe partea voastr a drumului!


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X