10

Monthly Archivedecembrie 2007Personal 31 Dec 2007 08:54 am

Negarea negatiei

Ochii care nu se vad nu se uita. 
11

Personal 21 Dec 2007 09:57 am

Pofta

Astazi as manca o bucata de slanina afumata cu ceapa. Ceapa sa fie de apa si sa o sparg cu pumnul pe masa, sa-i pun sare si sa privesc cum apar acele mici picaturi de lichid aromat. Ar mai trebui si o bucata de paine neagra , nici foarte proaspata, dar nici uscata , mai bine,  taiata felii si prajita pe plita. La urma as bea un pahar de vin rosu intens , dintr-un pahar drept, nu prea mare. Feteasca neagra. Asta-i tot.
12

Personal 05 Dec 2007 11:53 am

Intelepciunea

Vezi bine, ca cine-mi spunea mie tot ce e tanar e frumos, era o persoana in varsta si dadea dovada de multa diplomatie . Adica, dadea ocol problemei pe care tu o ataci frontal (imbatranirea inseamna din ce in ce mai putina frumusete). Si eu cred ca lucrurile stau asa cum spui. Si mai refuz sa ma supun ideii generalizate ca intelepciunea este ceva la care trebuie sa ne inchinam. Ea este cu siguranta un atribut al varstei, un cumul de teorii valoroase, dar din pacate, are un caracter sterp, din moment ce este dobandita post factum, uneori cu eforturi mult mai mari decat ar justifica valoarea acumulata. Imi place sa spun ca intelepciunea te fereste de lucrurile care nu ti se mai pot intampla.
13

Personal 04 Dec 2007 01:01 pm

De la lume adunate

Astazi am auzit o replica : – anii te invata ceea ce nu te pot invata zilele . As completa: – ceea ce nu te pot invata nici anii si nici zilele, te invata clipele.
14


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X