10

Monthly Archivefebruarie 2007Personal 28 Feb 2007 10:03 am

Subtilitate

Dimineata insorita, cafea cu lapte, discutii , bratul unui barbat ca din intamplare in jurul mijlocului unei femei . La pranz, chateaubriand, promisiuni , bratul unui barbat ca din intamplare in jurul mijlocului unei femei. Seara cu briza usoara, vin rosu , bratul unui barbat ca din intamplare in jurul mijlocului unei femei?
11

Personal 27 Feb 2007 11:45 am

Marele premiu

Tocmai s-au decernat premiile Oscar . Nici anul acesta nu am urcat pe podium . Ma nominalizasem pentru bunatate, pentru credinta si pentru intreaga activitate . Nu-i nimic, m-am obisnuit. Deja m-am inscris pentru anul viitor.
12

Personal 26 Feb 2007 10:03 am

A fi musafir

Este atat de placut sa fii musafir ! Gazda este obligata sa fie permanent atenta cu tine, sa-ti ofere ce are mai bun, sa te menajeze, sa te faca sa te simti bine, iar in schimb, tu trebuie doar sa-ti lasi pardesiul si umbrela la intrare , sa fii politicos, sa fii atent sa nu spargi ceva si sa multumesti atunci cand este cazul, o nimica toata pe langa ceea ce ti se ofera.
Imi amintesc cum in copilarie, mergeam cu mama la Domnisoara Moasa, o moasa pensionara ramasa domnisoara si care avea o casuta mica si dichisita cu doi nuci in curte. Vara, cand era arsita mai mare, ne poftea pe veranda si ne servea cu serbet de trandafir scufundat intr-un pahar cu apa rece de la fantana sau cu dulceata de nuci verzi. Asemenea bunatati nu se mai gasesc in ziua de azi si evident nici atmosfera.
13

Personal 19 Feb 2007 10:25 am

Inventarul

Astazi mi-am facut un inventar sumar. M-am ingrozit de cat de multe imi lipsesc. Habar nu am unde si cand au disparut . Oare cum voi fi pedepsit ?
14


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X